Over Ons

 
Voorleeskamer schrijft voor iedereen van 4 tot 99 jaar! leuke (voor)leesverhalen en -rijmverhalen. De verhalen zijn geïllustreerd met kleurrijke collage's. 
 
Met onze "schrijfsels" willen wij zo veel mogelijk kinderen en volwassenen bereiken en plezieren. Lezen en voorlezen is vooral leuk en wij hopen met onze verhalen en rijmen ook het lezen voor en door kinderen te stimuleren. Door het  overgrote aanbod op Internet is het niet gemakkelijk je te onderscheiden van andere aanbieders op internet, maar Voorleeskamer heeft dan ook een eigen stijl en hoopt hiermee toch op te vallen en een groot aantal (kinder)harten te kunnen veroveren. 

 

 
Er is ook een facebookpagina van Voorleeskamer: 
Hier kun je ons volgen en zo op de hoogte blijven van ons laatste nieuwe verhaal of rijmverhaal.
Wij hopen  dat jullie veel van onze gezellige verhalen en rijmverhalen willen voorlezen en delen, want dat is de bedoeling. 
 
 
Voorlezen met en voor kinderen is heel leuk, gezellig en leerzaam...
 
 

 

Doelgroep

Voorleeskamer schrijft voor:

30-09-2015 14:36
  • kinderen tussen de 4-99 jaar oud - 
  • papa's, mama's, opa's en oma's die van voorlezen houden - 
  • KDV's BSO's en Basisscholen groep 1 t/m 8 
  • en verder iedereen die van leuke en grappige (rijm) verhalen houdt!
 
 
 
--- SCHRIJVEN  is KIJKEN met JE ogen DICHT ---
 

De geschiedenis van Voorleeskamer

 

Voorleeskamer is begonnen met schrijven in 1997. 

                        

Er  volgden 3 boekjes die allemaal door Voorleeskamer via Printing on Demand zijn uitgegeven.

De titels “Ik zet mijn knuffels voor ’t raam” en “Maanlicht” zijn dan ook nog steeds te bestellen. De titel “Slurfie en Kakel” is in een beperkte oplage uitgegeven en helaas niet meer na te bestellen.

Het zelf uitgeven van je verhalen in boekvorm is echter een kostbare hobby en Voorleeskamer bereikt daarmee maar een klein publiek. Voorleeskamer is daarom op Internet met deze website begonnen, gewoon omdat het schrijven voor kinderen echt leuk en speciaal is en Voorleeskamer het lezen met en voor kinderen wil bevorderen. Lezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Voorleeskamer hoopt veel kinderen te bereiken en te plezieren met haar (rijm) verhalen!

 
 
 
 
De voorleesgroeten van Voorleeskamer!